img

Нечувано зверство с 58-г. българска гражданка разтърси Италия СНИМКА

/
/
/
151 Views

Италианските власти осъдиха на 10 години затвор пакистанеца Гулам Шабир Имран за това, че нападнал и изнасилил 58-годишна българка в нощта срещу 7 август 2022 г.

Според fanpage.it престъплението било извършено в телефонна кабина на площад „Витория” в град Комо. След като набил и затворил в кабината със заплахи българката, мъжът я изнасилил.

 

И двамата били бездомници.

Още през миналата година българката свидетелствала пред полицията за случилото се, разказвайки всеки момент от насилието, което претърпяла на метри от намиращия се наблизо Палат на правосъдието. Жената успяла веднага да разпознае мъжа, който я пребил и след това ранил със счупени стъкла от бутилка.

Според свидетелствата й той я дърпал жестоко за косите и я удрял с юмруци и ритници, след което я изблъскал в кабината. При боя дори счупил лакътната кост на едната й ръка.

След като изнасилил българката, я оставил окървавена на земята. Минаваща наблизо жена подала сигнала до полицията.

Имран бил заловен малко по-късно от карабинерите благодарение на точното описание на българката. След това бил арестуван и отведен в затвора, където се намира и сега.

Жената претърпяла няколко операции заради нараняванията си по тялото.

Пакистанецът избрал да бъде съден по съкратената процедура на базата единствено на показанията на българката и на съдебното разследване. По този начин се възползвал от значително намаляване на наказанието.

Съдията разпоредил и временно обезщетение за българката от 50 хиляди евро, въпреки че би било много трудно то да се получи.

Материалът Нечувано зверство с 58-г. българска гражданка разтърси Италия СНИМКА е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text