img

Лесен начин да изчистите белия си дроб, ако сте пушач

/
/
/
158 Views

За да почистите белите си дробове от натрупаните токсини при пушене, са ви необходими следните билки: борови пъпки, иглика, бъз, живовляк, медуна, петниста бударица, оман, трицветна теменуга, ароматна теменуга, мащерка, сладка детелина, мак.

Пригответе си най-малко седем или осем билки от целия списък – това ще бъде достатъчно. Разбира се, по-добре е да приготвите сместа от всички изброени билки, тъй като всеки от тях си има своите предимства, а когато са заедно, тогава пречистването е по-дълбоко.

Как да направите почистването?

В съд сложете по една супена лъжица от всяка от билките и разбъркайте. Така получената билкова смес е основата за лекарството за почистване на белия дроб от натрупаните вредни вещества от цигарите.
Изсипете 1.5 ч.л. от билковата смес в термос и залейте с чаша вряла вода. Оставете да се запарва два часа. След това се прецежда.

Пийте от топлата отвара преди лягане. Курсът на лечение е два месеца.

В процеса на почистване на белите дробов, може да започнете да кашляте и отхрачвате. Всички тези прояви на почистване на белите дробове трябва да бъдат изтърпени, те показват, че токсините се изхвърлят от организма.

Веднага щом почистването приключи, всички тези прояви ще отзвучат сами. За да облекчите тези симптоми, пийте чай с лимон или яжте лимони с мед.

Материалът Лесен начин да изчистите белия си дроб, ако сте пушач е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text