img

Бебе пострада, а майка му е в кома след тежка катастрофа в София

/
/
/
163 Views

При инцидента има още пострадали

Четирима възрастни и бебе на шест месеца са пострадали при тежка катастрофа между две коли в София. Сигналът за произшествието е подаден в 0:40 ч., съобщава БНР.

20-годишната майка на бебето е в тежко състояние и е изпаднала в кома. Тя е настанена за лечение в УМБАЛ „Света Анна” с черепно-мозъчна травма. Жената е била пасажер в една от колите. Бебето ѝ е с контузия на главата, откарано е в „Пирогов”

Пострадали са двама мъже – 31-годишният шофьор на автомобила, в който са били бебето, както и техен спътник на 22 години. Водачът е с контузия на глава и ръка, а другият пострадал е с контузия в областта на кръста.

Изпратени са три линейки, които пристигнали на място девет минути след подаването на сигнала. По-късно е изпратен и четвърти специализиран медицински автомобил за повторен медицински преглед на 33-годишната водачка на другия автомобил от пътното произшествие. Тя е само с охлузване на крака и не се е наложило да бъде настанявана в болница.

Източник:БНР

Материалът Бебе пострада, а майка му е в кома след тежка катастрофа в София е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text