img

Силвия Кацарова се пренесе в имение за 2 милиона лева и живее като кралица СНИМКИ

/
/
/
204 Views

Силвия Кацарова има причина да се чувства като кралица в дома си, защото вече живее в истинско имение в столичния квартал „Бояна“, чиято цена, според експерти, приближава „скромните“ 2 милиона лева.

 

Имението разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри, а инвестицията за него била на младия съпруг на Кацарова – Любо.

Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща изпълнителката все пак е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома й. Преди да се нанесат с Любо, повикали 7 чистачки, за да излъскат всеки сантиметър в палата, пише „Флагман“.

 

Съпругът Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие. „Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение“, казва изпълнителката.

Припомняме, че Силвия Кацарова се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер през 2011 г. на пищна сватбена церемония. Заради връзката си с него певицата прекъсна 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с когото работеха заедно в хитовата група от близкото минало LZ./show.blitz.bg

Материалът Силвия Кацарова се пренесе в имение за 2 милиона лева и живее като кралица СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text