img

Прокурорското синче от Перник отново изнагля: Пускам си този стар хит и си тръгвам! ВИДЕО

/
/
/
190 Views

Софийската районна прокуратура предяви нови обвинения на сина на окръжния прокурор от Перник Бисер Михайлов – Васил. Този път става дума за закана за убийство на бившата му приятелка.

Според обвинението, в рамките на една година Михайлов се е заканвал на момичето 4 пъти. При един от случаите дори я ударил по лицето, твърди прокуратурата. След обвиненията момичето е под охрана, а в четвъртък от прокуратурата не коментираха обвиненията на Михайлов.

Пускам си Aventura – “Obsesion”, ако знаете един стар хит и си тръгвам. Не ви чувам вече”, каза обвиняемият Васил Михайлов.

„Това обвинение е повдигнато на база неправилна интерпретация на доказателствата по делото. Тя за времето от 28.10 до 10.11 не е сигнализирала полицията за евентуално неправомерно поведение на Васил Михайлов.

 

Пострадалата е искала пари от Васил за наема на общото им жилище, които пари Васил предава на своя чичо и самият чичо също не остава с впечатление бившата приятелка да е притеснена и обезпокоена”, заяви адвокатът на Михайлов Любомир Таков.

Материалът Прокурорското синче от Перник отново изнагля: Пускам си този стар хит и си тръгвам! ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text