img

Бивша „Мис България“: С мъжа ми сме яли боб и леща всеки ден, бяхме много зле!

/
/
/
165 Views

Мис България“ Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица в култовото предава „Фермата“ разказа за любовта на живота си – съпругът й Добромир Димитров.

„Двамата с мъжа ми сме си напълно достатъчни! Нямаме нужда от приятели, нямаме нужда от нищо и от никого! От 13 години сме заедно, през какво ли не преминахме заедно. Любовта ни е много силна. Имахме едни 2,3 години, които ни бяха много тежки.

Когато отидохме в Румъния 6 месеца не му плащаха и ядохме боб и леща всеки ден. Да не говорим, че живеехме в една малка стаичка много дълго време. През всичко сме преминали с него! Това просто си е моят човек!“, разказва за перипетиите в живота си Нанси, които е преживяла заедно с Добромир, който е волейболист.

„Ако той не беше до мен, когато станах „Мис България“, можеше да съм по-голяма кифла днес.“, смее се Нанси Карабойчева, пише „България Днес“.

Нанси сподели, че именно тези трудности показват на двама човека дали са един за друг или не. В случая на Нанси и Добромир, които имат две дечица, случаят, е ясно, че двамата са един за друг и се обичат безусловно.

Малко след като Нанси разказа за всичките приключения и трудности, които е преживяла със съпруга си, Нанси падна от високо и си усука коляното.

„Мис България“ се преби брутално по време на битката за привилегии, като се метна от една стълба, за да спести време, но уви. Нанси бе откарана от лекарския екип на „Фермата“ към болница, където да й бъде направена снимка и да стане ясно дали контузията й е сериозна.

Ще може ли краставицата да продължи участието си във „Фермата“ предстои да разберем в следващия епизод.

Материалът Бивша „Мис България“: С мъжа ми сме яли боб и леща всеки ден, бяхме много зле! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text