img

Помните ли Мегз? Вече заряза модата и се изживява като любовен гуру (СНИМКИ):

/
/
/
45 Views

Сигурно помните скандалната дизайнерка от Раковски – Миглена Каканашева , по-известна като Мегз . След като у нас определено не й провървя и й се наложи да се сблъска със силата на закона неколкократно, Мегз реши да стане нов човек и да поеме по нов житейски път.

Припомняме, че името й неведнъж шестваше по първите страници на вестниците заради катастрофа с пострадала жена, финансова измама, укриване на данъци, а любовните ѝ връзки се проваляха с гръм и трясък. Всичко това обаче вече е зад гърба й, а за да приключи напълно със старото си „аз“ брюнетката изостави успешния си моден бизнес в България и замина за Обединените арабски емирства. 

Там тя залитна по духовното – често можем да я видим с тюрбан и характерните бели одежди за Емирствата, а от постовете й става ясно, че напоследък се изживява като истински духовен гуру.

Мегз тюрбан

Не е ясно как точно се препитава в Дубай, но самата Миглена се похвали в социалните мрежи, че започва семинар на тема „Как да трансформираме любовния си живот за 5 седмици”. Потребителите в социалната мрежа пък побързаха да определят Мегз като „Кобилкина от Али Експрес”, може би заради факта, че миньончето от Раковски не може да се похвали с особено добър опит в любовта.

Мегз гуру

Материалът Помните ли Мегз? Вече заряза модата и се изживява като любовен гуру (СНИМКИ): е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text