img

В хотелска стая с шампанско! С кого върти любов Мирела от „И…

/
/
/
35 Views

Актьорът Юлиан Костов е във връзка с участничката от миналия сезон на риалити формата Мирела Илиева.

Двамата бяхме на почивка в Лондон, сподели красавицата пред „Телеграф“ и допълни, че имат връзка. Юлиан и Мирела не пропуснаха да качат снимки от ваканцията им в столицата на Великобритания в социалните мрежи. А участничката от формата сподели, че са си прекарали страхотно и са обиколили много красиви места само за два дни.

„Не бяхме по работа, а на почивка. Сега споделяме снимки, но вече се прибрахме в България“, допълни тя. Костов сподели и редица видеоклипове от приключението си с любимата. Той показа стаята от хотела, в който са отседнали. Разбира се, в нея имаше романтична обстановка със скъпо шампанско и цветя.

В хотелска стая с шампанско! С кого върти любов Мирела от
Актьорът успя да заведе Мирела и на мюзикъла „Цар лъв“, който му е любимият филм. „Правих най-любимите си неща в Лондон с най-близките си хора. Вечеряхме в ливански ресторант, защото това ми е любимата кухня, карахме колела в Хайд парк и парка Сейнт Джеймс, където нахранихме катериците. Много се радвам, че завършихме пътуването с превъзходен обяд с пица и паста“, написа Юлиан.

Материалът В хотелска стая с шампанско! С кого върти любов Мирела от „И… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text