img

От мрежата: Цялата истина за мачото Гатьо от „Игри на волята“ е…

/
/
/
225 Views

Гатьо от „Игри на волята“ за нула време предизвика бурни вълнения с представянето си на Арената и най-вече с желанието да плува със спасителна жилетка в морето. Подигравките към него заваляха като из ведро, въпреки че самият той държи много да се представя като алфа мъжкар.

 

Е, по всичко изглежда, че докато за едни той е обикновен лигльо със сбъркани представи за мъжкарство, то за други това не е съвсем така. Илиян Проклоев например, твърди, че той е „мъж на честта“.

„Харесвам да гледам риалити формати като „Сървайвър“ и сегашната му по-успешна за България алтернатива, за която са се отворили и снимат на наша територия – „Игри на волята“. Винаги има един такъв персонаж като Пеньо Гатевски – Гатьо. Мъж на честта, който аз уважвам, разбира се, че има балкански ген, но за мен това няма как да е друго яче, ние сме си българи и си го имаме в себе си. Всички го имаме, такава ни е географската широчина.

Такъв човек винаги иска победата, защото цял живот я преследва и се стреми да бъде шампион. Чест обаче има, а това е ценно качество и заслужава уважнието, искам да играе и да бъде победител“, гласи написаното от фена без редакторска намеса./show.blitz.bg

Материалът От мрежата: Цялата истина за мачото Гатьо от „Игри на волята“ е… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text