img

Жестока челна катастрофа в Бургас. Двама убити

/
/
/
186 Views

Жесток сблъсък между тир, който по всяка вероятност превозва зърно, с лекотоварен автомобил Фолксваген отне живота на поне двама души – става ясно от това, което се вижда на пътя между кв. Долно Езерово и нефтената рафинерия в Бургас.

Трагедията се е разиграла в близост до зърнобазата на най-големия търговец на зърно в региона – Севан – на бизнесмена Артур Акопян.

Виждат се два трупа, единият е зад каросерията на буквално размазания Фолксваген, а другият е отхвръкнал в близост до канавката – на 50 метра от сблъсъка между огромния тежкотоварен камион и малкия бус, съобщава „Флагман“.

Не е ясно дали има пострадали и други жертви на този етап.

 

 

От фактическата обстановка може да се заключи, че старият микробус – тъмнозелен Фолксваген, е бил с поне двама работници, единият, от които е бил зад волана.

От разпръснатите наоколо предмети може да се заключи, че строителни и земеделски работници. Виждат се кирки и лопати, изпаднали от каросерията им.

Тирът на „Севан“ е пострадал само в предната част, предполагаме, че вътре е пълен със зърно – отивал е към базата, за да разтовари.

На около 100 метра от инцидента стои водачът на зърновоза, мъж на около 55 години, със зачервени очи, изглежда силно стресиран.

Материалът Жестока челна катастрофа в Бургас. Двама убити е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text