img

Великата София Лорен е оперирана по спешност в Швейцария след нараняване

/
/
/
129 Views

В предаването на Лора Крумова, което се излъчва по Нова телевизия, Дебора от Стара Загора събра сили и проговори за това, което е преживяла. Тя все още се страхува, но не иска нейният живот да приключи. Започнала е училище, но преди това не е излизала никъде, дори до магазина.

Тя получава много съобщения от жени, които са преживели същото

Отговаря на колко може, съпричастна е към тях, но е видяла ужасни неща. Не е очаквала, че България ще застане зад нея. Тази подкрепа я е заредила със сили да продължи напред. До преди да се разчуе за случилото се, тя просто е стояла апатично, гледайки в точка, без да знае какво се случва.

„Осъзнах, но не веднага. Седмица-две след като започнах да се възстановявам осъзнах какво се е случило“, разказа тя.

Тя е сигурна, че е разпознала Георги, не го познава от кракто време и не може да го сбърка – по гласа, по походката. Имали са уговорка да се видят в дома ѝ.

„До последния момент бяхме във връзка. Звънна се, каза: „Аз съм“ и отворих вратата. Бях оставила отключено и влезна“, спомня си тя.

До преди случилото се отношението между тях било съвсем обикновено. Но когато видяла маскиран в черно мъж, с ръкавици и маска, тя се е изплашила. Допускала е, че това ще отмине и нещата ще се наредят, но е сгрешила.

„Бях си в моята стая. Оправях си косата, защото точно я бях измила. Усмихна се, помня как замахна към мен и това е последното, което помня. Неговата усмивка. Нямам никакви спомени.“

След това си спомня съседката си и чакането на линейката. Не е била в съзнание, но чувала машинката в косата ѝ, но не изпитвала болка. Докато е била при съседката си е наплискала лицето с вода. Не може да осъзнае как е отишла там. В последствие вижда какво се е случило с нея, изпада в шок, чакайки линейката.

„До ден днешен ме боли главата, вие ми се свят, гади ми се. Отслабнах между 10 и 12 килограма. Месец-месец и нещо се хранех само със сламка, защото не можех да дъвча“, обясни Дебора.

Постоянно питала лекарите дали ще оживее, а те ѝ повтаряли, че правят всичко възможно да я спасят. Само на една от раните при обработката изпитва болка, през другото време заспивала и се е събуждала, заради кръвозагубата.

„Заспивах и се събуждах. Даже не е заспиване, а задрямвах и се стрясках. Белезите зарастват. От време на време болят и сърбят, но скоро започвам лечение и се надявам да мине всичко нормално“, споделя тя.

Когато това става, тя и Георги вече са били заедно от 3-4 месеца

Проблемите започват от началото, но не толкова дръзко и показно. Правил ѝ е забележки, но тя не е възприемала, че може да се случи това.

„Да не нося клинове, блузи с дълбоки деколтета. Съобразявах се. Не исках да има излишни скандали, но в течение на времето се започна удряне и душене. Удряше ме всеки път, когато се видим, дори и без повод“, каза още Дебора, като разкри, че не е споделяла с никого това.

Когато се случва кошмарът, той я стиснал около гърлото докато ѝ причерняло, след това я е пуснал и ѝ е казал, че знае какво прави и тя няма да умре.

„Към края на нашата връзка започнах да имам страх от него, съобразявах се какво говоря, как и по какъв начин го казвам“, разкрива тя.

Материалът Великата София Лорен е оперирана по спешност в Швейцария след нараняване е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text