img

Виждали ли сте този бандит „от мафията“? Много обича кашкавал и водка СНИМКИ

/
/
/
150 Views

Служител в магазин в столичния квартал „Люлин“ издирва крадец, който го е „избомбил“ с хранителни стоки. Той публикува снимки на извършителя, като моли за съдействие за неговото намиране.

„Търсиме си инфо за този крадльо. Над 186 висок, множество татуси по ръцете над лактите, слаб, хитър, предпазлив. Налита на спиртните напитки, кашкавали и други стоки.  Днес не успя да гепи нищо следобяда поне. Благодаря предварително!“, написа той във Фейсбук.

 

 

По думите му, набезите са извършвани от въпросния мъж и неговия брат.

„Преди няколко месеца бях постнал една с перука от пети район дето крадеше багажа на хората в този магазин, е тя вече не идва. Ако тоя индивид и брат му спрат да ни бомбят, ще е отново победа за нас. А много хора го търсят се оказа, да го бият за кражбите му“, написа авторът в коментарите.

Потребителите в мрежата много бързо разпознаха крадеца. Оказа се, че той вършее наред из магазините.

„Нямаше и 20 мин. откакто пуснах поста тук и вече дето се казва и кръвната му група стана ясна. Благодаря на всички. И този дето ме заплашва да има 1 на ум, че и за него бързо ще научиме какъв е и т.н.“. сподели още авторът.

А коментиращите даже взеха крадеца на подбив:

„Не се занимавайте с него, той е от мафиата. Не виждате ли надписа на тениската!“;

„Тоя 100% го праща Коцето от Надежда“;

„Добро, момче. Винаги поздравява“;

„Поне е сменил дрехите“;

„Най качвания образ в групата“;

„Класически българин. На снимки – Г класи, ланци, буйства. На живо – краде кашкавал и цигари.“

 

 

Материалът Виждали ли сте този бандит „от мафията“? Много обича кашкавал и водка СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text