img

„Кауфланд“ с важно съобщение до клиентите си: Този продукт се изтегля, може да причини наранявания, ако… СНИМКИ

/
/
/
134 Views

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля различни продукти с извара като предпазна мярка за защита на потребителите. Стоките се продават в магазините на „Кауфланд“.

Мярката идва след вътрешно идентифициране на потенциален риск от наличие на метални частици. Дружеството реши да приложи принципа на предпазливостта и да изтегли всички потенциално засегнати партиди. Тази процедура се извършва в пълно сътрудничество със здравните органи и при пълно спазване на процедурата за информиране на нашите клиенти-дистрибутори.

Продуктите са по рафтовете в цяла Европа от средата на август. Продажбите на засегнатите продукти са спрени незабавно.

Потребителите, които са закупили засегнатия продукт, се призовават да не го консумират и да изхвърлят храната или да я върнат в магазина. Сумата за покупката ще бъде възстановена.

Металните частици в храната могат да причинят вътрешни наранявания, както и наранявания на устата и гърлото, ако се консумират. В този случай или при съмнение за вътрешни наранявания потребителите се призовават да се консултират незабавно с лекар и да съобщят, че е консумиран замърсен продукт.

При запитвания на разположение на потребителите е националният безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Безопасността на нашите клиенти и качеството на нашите продукти са наши основни приоритети. Изказваме съжаление за инцидента и сме направили всичко възможно да разрешим случая, за да гарантираме, че нашето производство продължава да отговаря на строгите стандарти за качество и безопасност на храните.

 

 

Материалът „Кауфланд“ с важно съобщение до клиентите си: Този продукт се изтегля, може да причини наранявания, ако… СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text