img

Китно село в Швейцария предлага 50 000 евро, за да се нанесете в него – има 2 условия

/
/
/
312 Views

Швейцарското село Албинен предлага на семейства 50 хиляди евро само за да се преместят в това невероятно планинско село.

 

Борите ли се с разходите за живот? Едно швейцарско село може да има решение за вас.

Красивата местност е разположена в планински склон на 1300 метра надморска височина. Неговите традиционни планински вили имат гледка към невероятна природна среда, на която да се дивите, съобщава Daily Mail.

Малкото селце от известно време е застрашено от изчезване, тъй като все повече жители се изселват от живописната общност на селото в полза на околните градове.

В края на 2020 г. в селото живеят едва 243 жители. Но планът, който беше разработен през 2018 г., дава надежда, че тази тенденция ще бъде спряна.

Въпреки че привлекателното село е на 6,8 километра от град Лойкербад и на 35 минути път с кола от Сион, селото е опразнено през годините поради липса на работа.

На семействата ще бъдат дадени по 25 000 евро за възрастен и още 10 000 евро за дете.

Това е най-красивият европейски град, който никой не посещава

Предложението от 50 000 евро за преместване на едно от най-красивите места в света е примамливо, но има две условия.

За да спре това място да бъде опразнено, Албинен моли хората да са на възраст под 45 години, за да могат да се преместят там. От вас също се изисква да останете в това село 10 години.

Материалът Китно село в Швейцария предлага 50 000 евро, за да се нанесете в него – има 2 условия е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text