img

Ето я истинската причина Сашо Кадиев да напусне Преди обед

/
/
/
146 Views

Истински спектакъл бе последният работен ден на Сашо Кадиев в бТВ като водещ на предаването “Преди обед„.

Зад това, което за зрителите пред екраните обаче бе емоционално сбогуване със сълзи и усмивки, може би седят малко по-различни подбуди от страна на бившия водещ и бившите му работодатели.

Дали причината за „уволнението“ на Кадиев е само желанието му за промяна, тепърва ще става ясно.

Според скорошни слухове актьорът бил готов да остане щатен водещ на предаването заедно с Деси Стоянова, но ръководството на медията отказали да променят договора му.

 

 

В интервю миналата седмица за „120 минути“ пък, Кадиев обясни своето напускане с желанието си да има повече време за театъра и киното.

По-паметливите обаче ще си спомнят, че още докато беше водещ на „Преди обед“, актьорът не спираше да пътува, да обикаля страната заради представленията „Горката Франция“ и „Игра за двама“.

Александър Кадиев

Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев.

Така че едва ли са му липсвали допълнителните ангажименти. Очевидно желанието за повече пари е надделяло не за първи път, ако вярваме на колеги на актьора, пред които той бил споделил наскоро това, пише „Филтър“.

Според изданието – ако Сашо Кадиев е получавал, например по 500 лева хонорар от постановка, и е давал по 150 лева на bTV, то за него са оставали едва 350 лева.

С това актьорът не бил съгласен и няколко пъти повдигал въпроса пред шефовете си в телевизията, но те така и не се навили да променят договора му.

Въпреки всичко обаче, Кадиев не е затворил окончателно вратата към bTV, защото от септември най-вероятно ще продължи да се изявява, само че на хонорар – водейки своя рубрика в „Преди обед“ , както и „България търси талант“.

Материалът Ето я истинската причина Сашо Кадиев да напусне Преди обед е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text