img

Бащата се отказал от сина си след раждането. Ето какво направила в отговор майката

/
/
/
195 Views

Разкарайте това чудовище!“, крещял бесният баща на детето.

Днес когато двойка не може има дете, прибягва до инвитро процедура. Тази процедура включва оплождане извън тялото и последващо прехвърляне на оплодената яйцеклетка в матката на бъдещата майка.

Един ден в клиниката се случил шокиращ инцидент. Млада майка се опитвала да роди за 3-ти път, първите 2 опита били неуспешни, всичките 3 опита били с ин витро процедура. Раждането било тежко, майка й, свекърва й и бащата на бебето дошли да подкрепят родилката.

Предишните две бременности на жената завършили със сълзи, а третата била пред окончателен и привидно щастлив край.

Още с раждането на детето при прегледа се установява, че новороденото има дефект. Стъпалата на краката му били обърнати в обратна посока, пръстите на краката били разположени там, където трябвало да са петите, а петите били там, където трябвало да са пръстите на краката.

Този дефект не би повлиял по никакъв начин на здравето на детето, особено след като в наше време всичко е поправимо, необходима била само малка операция.

 

 

Но тогава нещо се случва: бащата на детето изпада в ярост и започва да крещи на всички в болницата. персонал – „Какво е това!? Искахме здраво дете.”

Когато му връчили сина, той категорично отказал дори да погледне детето, като крещял да махнат от него „това чудовище“.

Родилката плачела, бащата крещял и й казвал да се откажат от детето. Момичето под натиска на мъжа си и двете баби, решила да изостави сина си.

Няколко дни по-късно в родилното звъннал телефон – обаждала се наскоро родилата майка с искането да вземе сина. Сестрата попита дали бащата на детето е променил решението си…

А жената отговорила, че е подала молба за развод.

Материалът Бащата се отказал от сина си след раждането. Ето какво направила в отговор майката е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text