img

Виктор Стоянов: Участието ми в „Ергена“ беше грешка

/
/
/
213 Views

Първият Ерген на България – Виктор Стоянов вече открито плюе предаването, като при разговор с зрители брюнетът заяви, че не харесва участието си в него.

Hotnews.bg припомня, че след като изтече договорът му с шоуто, фитнес инструкторът сам се ожали, че не е взел дори стотинка хонорар за участието си, а обещанията за телевизионна кариера в bTV не се осъществиха. Сега Виктор директно заяви в отговор на въпрос „Какво не хареса в предаването?” с краткото, но точно:„Участието ми в него”.

Явно Стоянов вече го смята за грешка, макар че „Ергенът” го направи национално известен.

Факт е, че първият ерген беше много скован и без всякаква харизма в шоуто, но това се дължи на самия Виктор, който е красавец, но само дотам. Той обаче направи комплимент на Ерген №2 Евгени, като го определи като добре поддържан мъж, но уточни, че двамата са се виждали само веднъж по време на морски купон в заведение.

Стоянов не следи какво се случва с една от най-обсъжданите моми Александра, но не е сложил кръст на кариерата си в телевизията и обеща на зрителите да го гледат през октомври за кратко в предаване, чието име не издаде.

Призна обаче, че малко се е изложил там. Стоянов говореше с фенове, попаднал в адското задръстване пред границата с Гърция, където разпусна с приятели.

Източник: Нюз2

Материалът Виктор Стоянов: Участието ми в „Ергена“ беше грешка е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text