img

Колко линии има на китката ви? Ако са три или повече, значи сте специален човек

/
/
/
79 Views

Линиите на китката ви могат да разкажат много за вашия характер, здравословно състояние и дори бъдещето ви. Не вярвате? Направете този прост тест и се убедете сами.

Първа линия

Обикновено човек има две или три линии на китката, те се наричат още ​​​​“гривни“. Първата, най-важната от всички, показва колко активен и здрав е човек. Ако се вижда ясно, това означава, че сте на верния път – живеете пълноценен живот, храните се правилно и имате всички шансове да живеете щастливо досега.

Ако на някои места линията не се вижда ясно, трябва да помислите за промяна на начина си на живот. Променете диетата си и избягвайте стреса. Хиромантите ще ви кажат, че непостоянната „гривна“ на китката ви показва, че ще ви бъде трудно да изпълните детските си мечти.

 

 

Втора линия

Тук е същото – ако линията е ясно видима и не се прекъсва, това ви обещава успех в живота. Ако е особено силно изразена, очаквайте богатство, а ако е прекъсната, се пригответе за финансови затруднения.

 

 

Трета линия

Тази линия не я притежава всеки. Ако я имате и е непрекъсната, това означава, че ще имате голямо влияние върху живота на другите както в работата, така и в личния си живот.

Светът със сигурност ще ви запомни.

Четвърта линия

Ако на китката ви има четири линии, ще имате дълъг живот в голямо семейство. Хиромантите казват, че четвъртата линия обещава на човек много деца.

Не вярвате? Разбира се, това е ваше право. Естествено, колкото и линии да откриете на ръката си, те не могат да изградят бъдещето ви вместо вас. И ако имате воля, жизненост и увереност в себе си, тогава дългият и щастлив живот ви е гарантиран. Каквото и да кажат хиромантите!

Материалът Колко линии има на китката ви? Ако са три или повече, значи сте специален човек е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text