img

Лили Иванова със страх от кошмарно предсказание на Ванга за певицата

/
/
/
137 Views

Лили Иванова е била въвличана в какви ли не сюжетни линии през годините, най-вече покрай възрастта си и годината на раждане, която все така продължава да буди любопитство сред почитателите й. Примата обаче, отдавна не се впечатлява от това, но мнозина са убедени, че е подвластна на различните предсказания по свой адрес, които е получавала през годините досега.

Едно от тях е особено кошмарно, защото е свързано с фаталния край на голямата ни певица.

Твърди се, че преди години феноменът Ванга казва, че Лили Иванова ще бъде до последно на сцената. Думите й вероятно са се загнездили в съзнанието на певицата и от време на време й създават страхове. А може би не е така и тя е достатъчно несломима духом, за да се поддава на това.

Известно е, че немалка част от предсказанията на Ванга са станали реалност. Разбира се, вероятно има и такива, които не отразяват действителността. И със сигурност Лили Иванова се моли вътрешно това, което се говори за нея да е сред тях.

Примата е известна със стриктния си хранителен, а и житейски режим, които не са променяни по време на целия й живот до момента. И въпреки това едва ли приема равнодушно идеята, че в социалните мрежи има дори залози коя би била последната й изпята песен на сцената. Звучи зловещо на пръв поглед, но какво мисли Лили Иванова по темата, остава загадка, поне засега

Материалът Лили Иванова със страх от кошмарно предсказание на Ванга за певицата е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text