img

Лепа Брена разкри какво й е предсказала пророчицата Ванга! Всичко, казано й от Ванга, се е сбъднало

/
/
/
159 Views

Лепа Брена е поредното голямо име по света, което усеща дарбата на баба Ванга. Една от най-обичаните певици на Балканския полуостров преди години посещава пророчицата.

Десетилетия по-късно тя разбира, че всичко, казано й от Ванга, се е сбъднало. 

Срещата на изпълнителката на „Ти си мой грех“ с феномена от Рупите е година преди грандиозния й концерт на стадион „Васил Левски“, когато на трибуните има близо 120 000 души.

„Страхувах се какво ли ще ми каже Ванга. Не бях сигурна дали искам да знам бъдещето си. Споделих й, че ми се иска да спра да пея, изморена съм, не ми се пътува“, сподели в интервю за телевизия „България Он еър“ Лепа Брена.

Ванга е категорична пред сръбската звезда, че тя ще бъде цял живот на сцената. И ще радва хората с музиката си.

„Каза ми: „Брена, няма да си почиваш и следващата година ще дойдеш от небето“ (бел. авт. – година по-късно Лепа се появява на стадион „Васил Левски“ с хеликоптер). Предрече, че ще имам голяма къща, където ще живеят много музиканти и всички те ще работят за мен. Каза ми и много лични неща – ще се оженя, че ще имам деца. Тогава не мислех изобщо за сватба, защото исках да намеря правилния човек. Мислех си, че когато се прибера, ще забравя всичко, което ми е казала, но едно по едно предсказанията й започнаха да се сбъдват. Най-голямата истина, която тя ми каза, беше, че ще пея цял живот. С годините остарявам и осъзнавам как пеенето е моята карма. Знам, че живея, за да правя хората щастливи“, споделя още Брена спомените си за Ванга.

Певицата е категорична, че много би искала отново да гушне пророчицата.

„Съжалявам, че тогава не можах да вникна в думите й и да я разбера“, каза още Лепа Брена.

Иконата на сръбската музика отново ще има концерт у нас. Той е на 25 ноември. А на сцената Лепа ще се качи с друга мегазвезда от западната ни съседка, която е много обичана в България – Драгана Миркович.

Това накара Брена да се върне към онзи незабравим за нея 24 юли 1990 година, когато изявата й на стадион „Васил Левски“ събира внушителната бройка от 120 000 зрители.

„Преди концерта бях отседнала във вилата на бившия социалистически лидер Тодор Живков. Когато видях хеликоптера на Живков, бях изумена, защото беше огромен. Никога не бях летяла с нещо толкова огромно – това беше военен хеликоптер. В един момент започнах да виждам сцената в средата на терена. Там беше моята банда. Изплаших се, не можех да повярвам, че това е възможно. Как можех да повярвам, че над 120 хиляди души ме очакваха на стадиона. Тогава се обърнах към пилота и го попитах: „Ще ми дадеш ли бутилката коняк, който по-рано ми предложи? Наистина трябва да пийна“, споделя още Брена.

Материалът Лепа Брена разкри какво й е предсказала пророчицата Ванга! Всичко, казано й от Ванга, се е сбъднало е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text