img

56-годишната Салма Хайек засенчи 48-годишната Джоли – едната е радост за окото, другата – жива да я ожалиш! (СНИМКИ)

/
/
/
179 Views

За разлика от много звезди, които са приятели помежду си, често релаксират и се забавляват заедно, Анджелина Джоли си спечели статута на „холивудски самотник“.

Самата звезда неведнъж е признавала, че най-добрият й приятел е майка й, а след смъртта й – вече бившият й съпруг Брад Пит. Джоли обаче се разведе с Пит и не възнамерява да отваря душата си пред никой друг. Още повече, че актрисата имаше такова откъснато поведение от детството си.

„В училище не се интересувах от всички тези момичешки теми. Събирах ножове и мечтаех да работя в морга. Имах чувството, че поведението ми е напълно нормално. Отидох на психолог, но само за да получа точки за сертификата“, каза знаменитостта в едно от интервютата си.

Но сега Анджелина, очевидно, е решила да навакса и отиде на приятелска неофициална вечеря със Салма Хайек. И двамата взеха със себе си децата си. Актрисите винаги са общували доста добре и съвместните снимки (например във филма The Eternals) допринесоха за тяхното сближаване.

Разбира се, на входа на модерния ресторант в Лос Анджелис The Nice Guy две звезди бяха заснети както от гостите, които се оказаха наблизо, така и от папараците. Но Джоли едва ли ще хареса тези снимки и реакцията на интернет потребителите.

Салма и Анджелина

Салма Хайек, Анджелина Джоли

снимка
Legion Media

56-годишната Салма Хайек изглеждаше страхотно. Дори с минимален грим, семпла конска опашка, в черен топ и панталон и с черно кожено яке, тя беше възхитителна.

Салма Хайек в черно
Салма Хайек дъщеря

Салма Хайек

снимка
Legion Media

Хайек изглежда без никакъв фотошоп, поне с 20 години по-млада от реалната си възраст. И със сигурност по-млада от 48-годишната Джоли. Анджелина до ярката Салма изглеждаше доста невзрачно. А когато за момент свали тъмните си очила, интернет потребителите веднага разкритикуваха външния й вид.

Анджелина Джоли изтощена

Анджелина Джоли

снимка
Legion Media

Торбички и кръгове под очите, „бръчки на гняв“ между веждите, подути вени… Анджелина все по-малко прилича на красавицата, в която не само Брад Пит се влюби лудо, но и милиони мъже по света.

Припомняме, че на последните снимки стана ясно, че Джоли отново е отслабнала. Според вътрешни лица сега теглото й варира между 40 и 45 кг при височина 169 см.

Материалът 56-годишната Салма Хайек засенчи 48-годишната Джоли – едната е радост за окото, другата – жива да я ожалиш! (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text