img

НАП продава атрактивни коли на изгодни цени! Кола на 10 години за 5 000 лева!

/
/
/
225 Views

11-годишна „Мазда“ струва 5000 лева, някои от автомобилите са с „Гражданска отговорност“, преглед и винетка

Атрактивни коли на изгодни цени продава НАП в последните дни на август и началото на септември, става ясно от обявите, публикувани на сайта ѝ.

Днес се провеждат няколко търга за автомобили. Агенцията търси нов собственик на „Мицубиши Грандис“, производство 2004 г., срещу първоначална цена 3100 лева. Крайната стойност на автомобила може да скочи при наддаването. Но в интернет сайтове, специализирани за продажба на коли, такъв автомобил се предлага за поне 6900 лева, показа проучване на „Телеграф“. По-ниската цена, обявена от НАП, може да се обясни с това, че скоростната кутия е повредена, но тя може да се смени. Този дефект се компенсира донякъде от това, че мицубишито има действаща „Гражданска отговорност“ и закупена винетка, пише Telegraph.

Също днес е търгът за „Опел Антара“, производство 2008 г. Автомобилът има климатик, електрически стъкла и се предлага срещу първоначална цена 6500 лева. За сравнение такава кола в интернет се предлага срещу минимум 9000 лева.

На 31 август пък е търгът за „Нисан Микра“, производство 2004 г., който се предлага срещу 3700 лева. На същата дата се продава и „Ауди А4“ от 2003 г. Първоначалната цена е 5000 лева, но такъв автомобил може да се намери по-тънко в специализираните сайтове за превозни средства.

На 5 септември пък НАП вади на тезгяха „Мазда 6“ от 2012 г., която се води товарен автомобил. Първоначалната цена е 5000 лева, докато в интернет офертите започват от 9000 лева нагоре. Плюсовете на предложението на НАП са, че маздата има активни годишен технически преглед и застраховка „Гражданска отговорност“.

Материалът НАП продава атрактивни коли на изгодни цени! Кола на 10 години за 5 000 лева! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text