img

Вдовицата на Денис Теофиков го прежали, вече се гушка с друг СНИМКА

/
/
/
214 Views

Гримьорката Алекса забрави за любовта си към покойния певец Денис Теофиков и скочи в обятията на друг. Най-после брюнетката е преживяла трагичната загуба на младежа и е открила отново момче, за което да бие сърцето й. 

 

Тя показа любопитна снимка в Инстаграм на доста интимен момент със своя любим и отприщи сериозна дискусия. Отново я сочат с пръст и тя е наясно, че тази й постъпка няма да се хареса на много хора.

„Доста от вас отново ще ме посочат с пръст ,но казвам и показвам ,че сърцето в мен отново е отворено и отново обича !Обича силно ,лудо и чисто !
Въпреки всичко и въпреки всички ,аз успях да запазя себе си и сърцето си ,успях да намеря сродна душа ,която да обикна !
Това е човекът които ми даде отново сила, надежда и ме върна отново към живота ! Обичам те“, пише тя под горещия кадър, на който се целува с новото си гадже.

Алекса бе сочена като една от причините за смъртта на талантливия Денис. Появи се информация, че в злокобния ден, в който той пада от висок блок, секунди по-рано двамата са се скарали жестоко. След неговата смърт тя живее с непрекъснато сочене с пръст от разни моралисти и всяка нейна крачка се следи и осъжда. Но животът продължава и тя е намерила сламката, за която да се хване и да продължи напред.

„Според мен никой не трябва да те съди все пак си младо момиче и се нуждаеш от любов, аз съм сигурна че Денис иска да си щастлива“, гласи един от коментарите с социалните мрежи. Всички приятели на Денис твърдят, че Алекса е била най-голямата любов на младежа и въпреки скандалите помежду им, двамата са се обичали истински./show.blitz.bg

Материалът Вдовицата на Денис Теофиков го прежали, вече се гушка с друг СНИМКА е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text