img

Тризначките от „Биг Брадър” бият майка си, продължават да живеят от просия в Лондон

/
/
/
142 Views

Надежда Станчева, известна като една от Тризначките от Благоевград, не спира да проси пари. Някогашната участничка в „Биг Брадър” моли за паунди не само от хората по улиците, а и чрез фейсбук.

Преди няколко дни блондинката публикува пореден пост за милостиня, видя Ко4.

„Някой може ли да ми даде 50 лири?” – пише Надя Хоуп, както се представя момата. Само ден по-късно блондинката се похвали, че се е опаричила и десетина човека са й се притекли на помощ. Тя нахули помаците, които „били от друга раса”, че само те не са милостиви и не са й превели средства.

Тризначките, станали известни от култовия формат „Биг Брадър”, заминаха за Лондон преди няколко години. Те не искат да работят, а се издържат изцяло от просия, като не живеят никак зле. Обличат се в дизайнерски дрехи, спят по квартири, които не плащат и го карат ден за ден. През годините доста българи са предлагали помощ на нашенките, но те твърдо отказват да работят, както и да се върнат в родината си, пише „Уикенд”.

Само една от сестрите – Любов, си уреди живота. Тя успя да си намери работа и мъж, има и дете, и се дистанцира от сестрите си. Вяра и Надежда се издържат от милостиня и се държат нагло, защото смятат, че хората са длъжни да им дават пари.

От тях е вдигнала ръце и собствената им майка Любка, която не иска да ги вижда и чува.

„Срамувам се от тях. Бяха добри деца, но откакто участваха в „Биг брадър”, коренно се промениха. Явно психиката им не издържа, станаха зли и арогантни, дори на мен са ми посягали”, плаче жената. Тя не е общувала от тях с години, след като преди време Надежда я набила, задето отказала да й припише някакъв имот.

„Защо им е да се трудят, като само за ден изкараха 500 лири или почти 1500 лева?! Наивните хора трябва да спрат да им дават. Вече са почти на 40 години и никога не са работили. Не знам как ще се издържат като остареят. Няма да взимат пенсия нито в Англия, нито в България. Евентуално някакви социални помощи, които ще са минимални” – коментират в социалните мрежи.

Млад мъж пък предложи да спонсорира Надка срещу задоволяване на сексуалните му потребности. Блондинката не отговори на загорелия мераклия, но от години се носят слухове, че двете сестри се съгласяват на секс срещу пари или маркови дрехи, с каквито се обличат от глава до пети.

„Просията не е обидно деяние не крия че прося на „Ковънт Гардън” – пише със самочувствие Надя Хоуп, която е упреквана, че е млада, здрава и права, пък разчита на подаяния.

„Никой не е длъжен да ви помага! Вземете да работите, вместо да просите пари. Защо не помолиш сестра си за помощ, тя нали е заможна вече? Някога бяхте на върха, а днес просите. Познавам ги и трите като клиентки на един хотел, където работех. Те са пълна скръб от страна на възпитание, грамотност, речник и т.н. Винаги са просили и така и ще си остане. Срам и резил”, коментира дългогодишния емигрант във Великобритания Петър Иванов

Прави впечатление, че Надка е напълняла, гърдите й са увиснали, а в лице прилича на поне 50-годишна, а е едва на 38 лазарника.

Материалът Тризначките от „Биг Брадър” бият майка си, продължават да живеят от просия в Лондон е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text