img

Страшна трагедия! Людмил от Враца загина в Черно море, докато спасява детето си СНИМКИ

/
/
/
186 Views

Стана ясно кой е удавилият се врачанин на плажа „Хармани“ в Созопол. Това е 42-годишният Людмил Лазаров, съобщава BulNews.

 

Людмил Лазаров

Трагедията се разигра в неделя.

Човекът отишъл на почивка заедно с двете си деца и майка си, тъй като е разведен. Във фаталния ден четиримата били на плаж, когато той видял, че едно от хлапетата започнало да се дави и се втурнал да го спасява. Мъжът успял да изкара детето си над водата, но за съжаление той се удавил.

Свидетели на случващото се веднага повикали линейка на плажа. Тялото на мъжа било извадено от бурните води на морето, а спешните медици направили всичко по силите си да върнат Людмил към живота, но за съжаление, без успех.

Людмил е бил работник във фирма за поставяне на слънчеви панели в Холандия, а преди малко повече от година отворил собствен цех за интериорни камъни за вътрешна декорация в село Нефела.

В момента тялото на мъжа е в моргата на бургаска болница, където ще бъде извършена аутопсия. След като Съдебна медицина освободи трупа, той ще бъде транспортиран във Враца, за да бъде погребан.

Материалът Страшна трагедия! Людмил от Враца загина в Черно море, докато спасява детето си СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text