img

Нови разкрития за трагедията с мъртвата красива учителка в Приморско

/
/
/
258 Views

В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. „Лагуна“ в паркирано „Рено“ е открита мъртва млада жена. Извършен е оглед на местопроизшествието. Тялото на 33-годишната жена е било в напреднал стадий на разлагане.

 

Както БЛИЦ писа Адриана Стойнова е намерена на задната седалка. Полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, разположени в близост. Представителите на министерството на вътрешните работи искат да разберат дали в колата е имало втори човек.

В секундите преди самото паркиране жената е била сама в колата, твърди Plovdiv24.bg. Какво е станало след паркирането и защо е открита на задната седалка – това ще разследват тепърва от МВР.

За последно въпросното рено е било в движение в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а смъртта е констатирана след три дни – късно в сряда вечерта. Открита е от охранители на един от близките хотели, които незабавно са извикали и полиция.

По улицата, на която е стояла колата, ежедневно минават стотици туристи, част от които със сигурност са минали на метри от лекия автомобил, но явно не са забелязали, че вътре има неподвижен човек.

Сигналът за изчезналата жена е подаден от нейната майка. Няколко дни по-рано тя е посетила полицейския участък в Приморско.

Обяснила на униформените, че дъщеря ѝ тръгнала от Пазарджик към курортното градче с личния си автомобил. Търсила информация за нея, защото нямала връзка с нея.

Установено е, че тялото, намерено в паркирания автомобила, е на издирваната жена. Тя е на 33 години и работела като учителка.

От ОД на МВР в Бургас съобщават още, че по трупа не са открити следи от насилие. Разследващите работят по няколко версии.

Материалът Нови разкрития за трагедията с мъртвата красива учителка в Приморско е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text