img

Васил Божков отговори на най-задавания въпрос!

/
/
/
154 Views

Този въпрос щяхте да го зададете всеки път, когато се върна. Това заяви бизнесменът Васил Божков на въпрос защо се прибира сега в България. 

Както БЛИЦ съобщи, минути след 17 часа Васил Божков бе отведен от органите на реда. Той кацна в София в 15:01 часа с полет от Дубай.

„Всички знаете, че преди две години арабските власти отказаха екстрадиция заради отказаните доказателства от прокуратурата. Защо не се върна през тези две години – нямаше право да напуска ОАЕ от съображения за сигурност“, каза адвокатът му Стоян Баумайер минути, след като бизнесменът бе изведен от летището в автомобил на съдебната власт.

Получихме разрешението на 23 август от прокуратурата в ОАЕ и това беше първият възможен полет. Нямам право да коментирам мотивите, това е мнение на арабските власти“, посочи той.

„Клиентът е в отлична форма, добро здраве, тренира всеки ден и бъдете здрави. Ще го закарат в МВР болница. Следете социалните мрежи. Там ще намерите всички отговори, а когато г-н Божков иска интервю, всички ще го получите. Днес е петък. Ще разберете в понеделник“, каза адвокатът на Божков.

 

Материалът Васил Божков отговори на най-задавания въпрос! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text