img

Мартин Карбовски си призна: Застанах между краката й и исках да я обладая, а тя…

/
/
/
711 Views

Мартин Карбовски вечно повтаря, че е за свободата и по-важно няма. Той винаги го е играл голям демократ, който е либерален и зачита чуждото мнение. Журналистът обаче не е това, което изглежда. На младини е бил същинско чудовище, опитвайки се да изнасили две дами, пише „Уикенд“, а следващите редове ще ви шокират.

Самият Карбовски признава за злодеянията си. Направил го е през далечната 1999 г. във в. „Егоист“, където е работил по онова време. Там Мартин разкрива две случки. Едната е с момиче на име Ваня, а на другата девойка не й помни името, пише изданието.

С Ваня се напили на тавана. И двамата били млади и разюздени. „Мислех, че ще ми пусне, защото малко преди това беше пуснала на историка Андрей Пантев“, пише Карбовски.

Ваня обаче се възпротивила и започнала да се съпротивлява и плаче, докато журналистът опитвал да разтвори краката й, за да застане между тях. В крайна сметка тя го ударила здраво и избягала.

Втората жена пък му дала знак, че го иска, твърди Карбовски. Поканила го вкъщи да спят заедно. Когато го гушнала и тръгнала да спи, той я атакувал за секс. Започнал да я опипва и да влезе в нея, но тя на практика го пребила с юмруци и го изхвърлила от леглото си.

„Мислех, че ми дава знак, защото щяхме да спим в едно легло. Тя твърди, че не е давала знак, защото била с нощница“, пише Карбовски.

Преди три години славата на Карбовски като мъж, който не уважава жените, се възобнови след обвиненията на Миглена Каканашева – Мегз. Дизайнерката твърдеше, че Карбовски я е изнудвал да прави секс с него, за да я назначи на работа в предаването си. В резултат той бе уволнен от bTV, припомня още изданието./show.blitz.bg

Материалът Мартин Карбовски си призна: Застанах между краката й и исках да я обладая, а тя… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text