img

Ъндърграунд героят, клан посред бял ден в Свети Влас, с ексклузивни разкрития за душманина си СНИМКА 18+

/
/
/
271 Views

Наясно съм с човека, който беше изпратен, за да ме унищожи физически. Цяло чудо е, че успях да се измъкна само с три сериозно рани от ножа му.

Предстоят ми тежки операции, част от които няма да бъдат в бургаска болница, защото нараняванията са дълбоки и изследванията показват не само загубата на кръв, но и поражения по нерви и мускулатура. Това заяви пред „Флагман“ Тодор Атанасов от болничното си легло в УМБАЛ-Бургас.

 

Той се надява полицията по-скоро да издири нападателя му, който, по думите на човек от семейството на Томито, обикаля около болницата и търси начин да влезе вътре, въоръжен с пистолет.

Джипът му Тойота Рав 4-ка бил паркиран в близкия жк. „Зорница“.

„Около обед днес се намирах близо до апартамента, в който живея постоянно през лятото – в затворения комплекс „Диамант“ на Марина Диневи в Свети Влас. Бях в паркирания си „Мерцедес“ пред една от сградите на комплекса. След като подредих обстановката в купето и си взех вещите отвътре, отворих вратата на колата в опит да изляза. В този момент бях нападнат в гръб.

Нямах никакъв шанс да реагирам своевременно, за да мога да се защитя. Видях опрян в главата ми пистолет. На лявата ми китка, която поставил на вратата моментално щракна зъб на белезница. Усетих тъп удар във врата си, а след това и острието на нож, което се заби няколко пъти в мен. Намушкан съм в гърба – в областта на плешката – между ребрата, във врата, както и в дясната ръка.

Знам, че нападението срещу мен е свързано с разчистване на много стари сметки. Забъркан е някогашният ми близък приятел и съдружник, много добре знаете кой беше той, вече не е сред живите. Знаете какво ми причини… (има предвид Венцислав Чамурджиев, който е покойник от 2019 г. – б.а.)“, но няма сили да продължи изречението си.

Според свидетели на днешното покушение, мерцедесът на Томито бил целият оплискан с кръв. При всички случаи видеокамерите са заснели екшъна.

Според близки на Томито Черния днешният нападател е с инициали Ю. Ч. и все още е на свобода.

Преди да бъде упоен, за да се подложи на първата си операция, Томито Черния бе настоятелно питан каква е причината за покушението, но той каза, че ще говори, след като състоянието му се подобри.

Материалът Ъндърграунд героят, клан посред бял ден в Свети Влас, с ексклузивни разкрития за душманина си СНИМКА 18+ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text