img

Китин Муньос с ново 20 за мелето с пияната княгиня Калина

/
/
/
187 Views

Автомобилът, който княгиня Калина е шофирала  преди пътния инцидент в събота, не е неин, съобщава bTV, позовавайки се от полицията.

Припомняме, че тя беше задържана за 24 часа, след като самокатастрофира, а пробата ѝ за алкохол отчете 1,6 промила. По данни на полицията колата е задържана в районното управление в Самоков. Тя самата е подписала приемо-предавателния протокол.

 

Във връзка с инцидента секретарят на семейство Сакскобургготски заяви, че всеки трябва да поема отговорност за действията си и към момента семейството се въздържа от коментар.

А по данни на прокуратурата „все още се извършва преценка и постановления ще бъдат предявени в сряда“.

В същото време испанските медии, които винаги са следели отблизо живота на фамилията, отразяват официалното комюнике на съпруга на Калина – Китин Муньос за испанската телеграфна агенция ЕФЕ.

Той опровергава информацията, че Калина е карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин завява, че и двамата с жена му не пият, защото са спортисти.

Мореплавателят пояснява също така, че Калина е била притеснена от търсенето на любимия си полинезийски папагал Лорона, а не на едно от четирите си кучета, както той самият първоначално погрешно разбрал.

Докато търсела папагала, Калина спряла да си почине и да хапне традиционни български чушки с чаша вино в един от хотелите на Боровец. Така Китин обяснява и наличието в кръвта ѝ на 1,2 промила алкохол.

Той заявява, че инцидентът е силно преувеличен и го определя като „буря в чаша вино“.

Материалът Китин Муньос с ново 20 за мелето с пияната княгиня Калина е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text