img

Галин си го върна на ТоТо, с кариерата на звездата от „СкандаУ“ е свършено ВИДЕО

/
/
/
104 Views

Галин е поредният, който се опълчи срещу ТоТо, като разкри пред феновете си какво мисли за колегата си от хип-хопа, който в последно време попадна под ударите на общественото мнение и продължава да отнася як хейт.

 

Във видео, качено в профила на Галин в Instagram, той отговаря на зададен му въпрос от фен за скандала около ТоТо при гостуването на треньора Тити Папазов в подкаста му.

Попфолк идолът и собственик на лейбъла Алфа Мюзик  си спомня как през 2017-а, след обаждане на продуцентите на VIP Brother, отишъл да подкрепи рапъра на финала на риалитито, в което  Тото стана големият победител.

 

„Той беше много благодарен. Винаги когато сме се виждали е бил много любезен. Смятам, че само и единствено хубаво е видял от мен. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес“ – обяснява попфолк изпълнителят.

„Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. Със всеки, който му гостува в предаването е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва“ – добавя той и подчертава: “Самият факт, че някой е бил пич към теб, а ти не му отвръщаш със същото, истината е, че ти не си пич – това е”./show.blitz.bg

Материалът Галин си го върна на ТоТо, с кариерата на звездата от „СкандаУ“ е свършено ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text