img

Никой в България досега не забеляза този детайл за накълцаната Дебора

/
/
/
137 Views

Отваряме очите на България за Дебора от Стара Загора, никой в България не забеляза досега един детайл. 

Преди дни Дебора Михайлова с 400-те шева на 18 години излезе за първи път с лицето си и каза няколко думи. Тя порази не само с ясното си послание, но и с излъчването си.

 

Изключително блага и силна личност, премерена реч и интелигентен тон.

 

 

 

Мнозина не очакваха да видят това. Закономерно въпросите около личността на Дебора стават все повече и интересът към нея расте. Косата й е пораснала малко, на клипа се видя белега под ръкава й, който свидетелства за случилото се и сигурно ще й напомня цял живот. Георги Георгиев от Стара Загора, за когото се твърди, че е въртял макетния нож, отрича да е автор на деянието.

И все пак личността на Дебора безспорно е важен момент за България, защото сякаш промени обществото ни. Наблюдателен сънародник откри детайл, който никой досега не забеляза. Дебора сякаш е двойник на една велика личност. Ето какво пише Чавдар Панов

„Малко е да кажа, че съм изумен от благото излъчване на Дебора Михайлова в съвсем краткото клипче на благодарност към хората, които я подкрепят. Кратко, ясно, без една излишна дума, напук на всичката логорея, която се изля тук.

Струва ми се, че виждаме нещо невиждано по нашите земи – жертвата, обиждана многократно не само от автора на деянието, но и от много от нас, ни показва пътя, по който трябва да тръгнем като общество. Намирам поразителна прилика между Дебора и Жана д’Арк от великата класика на Карл Теодор Драйер.“

Материалът Никой в България досега не забеляза този детайл за накълцаната Дебора е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text