img

Често виждате 11:11 на часовника? Ето какво означава това

/
/
/
112 Views

Смята се, че ако случайно видите 11:11 на циферблата, тогава можете спокойно да си пожелаете нещо – то със сигурност ще се сбъдне. А ако продължавате да виждате тази красива последователност от числа, това е доста благоприятен знак.

Нумеролозите разкриват за какво говорят четирите единици подред, каква добра поличба носят в себе си и какво трябва да се направи, за да може замисленото да се сбъдне със сигурност.

Хубав знак
Нумеролозите единодушно казват, че ако комбинация от четири единици постоянно хваща окото ви – когато гледате часа на телефона си, в кодове, адреси или номера на поръчки – това е благоприятен знак. Числото 11 в нумерологията показва висока духовност, хармония, добре развита интуиция.

Ако Вселената от време на време ви изпраща това число и дори в двоен размер, поздравления: това показва покровителството на висшите сили и бъдещи успехи.

Късмет в любовта
Според експерти трябва да внимавате много, когато видите това красиво число. Ако това се е случило по време на мисълта за човек, който означава много за вас, това е добре. Така Вселената директно казва, че отношенията с този човек ще се развият по най-благоприятния начин.

И ако все още не сте решили да направите първата крачка към него, тогава ето ви знак: спрете да се колебаете, време е да вземете съдбата в свои ръце.

Добро начало
За кариера числата 11 и 1111 също са благоприятни. Нумеролозите единодушно казват, че ако в разгара на отговорен проект постоянно срещате тази комбинация от числа, тогава няма нужда да се притеснявате – всичко ще се случи по най-добрия начин.

Освен това е необходимо да се обърне внимание на числата, когато се вземат отговорни решения. Две или четири единици недвусмислено намекват за предстоящ финансов и работен успех.

Как работи магията на числата?
Важно е да запомните, че под легнал камък водата не тече. Ако виждате знаци навсякъде, но вие самите не правите абсолютно нищо, за да изпълните мечтата си, не трябва да мислите, че Вселената ще го направи вместо вас.

Доверете се на интуицията си, опитайте се да разберете точно към какви стъпки ви тласкат знаците на съдбата и действайте. Успехът идва само при тези, които не седят на едно място и не чакат времето край морето – ако съчетаете енергията си с енергията на числата, всичките ви мечти ще се сбъднат.

Източник: Svobodnazona.com

Материалът Често виждате 11:11 на часовника? Ето какво означава това е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text