img

Хората с тези 5 цифри в датата си на раждане са магнит за пари

/
/
/
146 Views

Всеки човек идва на този свят с определени задачи и потенциал. А в датата му на раждане има определени числа, които показват финансовия поток в живота му. 

Всяко едно от простите числа от 1 до 9, които се срещат в рождените дати на хората, има специфична функция. Някои дават на притежателя си способността да общува, други му помагат неуморно да се стреми към целите си. Има такива, които помогнат бързо да определите какво искате или да привлечете правилните хора в живота си.

Учението, което се стреми да разбере магията на числата, се нарича нумерология. Именно нейните поддръжници анализират връзките на числата.

Най-важната и въздействащата от гледна точка на енергията си комбинация, разбира се, е датата на раждане. Специалистите са идентифицирали закономерност, която са нарекли „линия на парите“. Именно тя е отговорна за финансовия поток и паричния магнетизъм и дава възможност на човека да печели добре и много.

Как да разберете дали и вие притежавате „линия на парите“? Вижте дали случайно в датата ви на раждане не присъстват цифрите 1, 4, 7, 8, 9. Има обаче една малка уловка – потокът към безкрайното богатство ще се отвори само за тези, които имат всяко една от тях, без изключение.

За съжаление, числата със своята енергия няма няма да накарат парите да валят върху вас като дъжд. Но ще ви предоставят инструменти и идеи, с които можете не само да изпълните всичките си желания, но и да печелите пари от тях без особени затруднения. /jenata.blitz.bg

Материалът Хората с тези 5 цифри в датата си на раждане са магнит за пари е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text