img

Тото влезе в затвора след скандала с Тити Папазов и обяви, че е жертва на… ВИДЕО

/
/
/
208 Views

Певецът Тото ( от група „СкандаУ“) скри всичките си видеа след скандала с Тити Папазов и масовото негодувание на народа, че се смее на историята на госта си, в която разказва как е остригал бившата си приятелка. 

 

Чрез клип Тото се изказа жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

„Опасен“ за демократичния ред“, описва себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи – оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за „потенциални тирани“. Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

На зрителите веднага им направи впечатление, че коментарите под видеото са забранени.

Близки до певеца разкриват, че в момента той се намира в страшна депресия и въобще не знае как ще продължи напред. Твърде вероятно с група „СкандаУ“ и Тото да е свършено, тъй като непрекъснато след случката им отпадат участия, рекламодатели се отказват от тях. Може би всичко ще отшуми за няколко дни, както всичко друго в милата ни родина и хората ще забравят.

Но е факт, че в момента Тото губи позиции, почитатели и пари. А едва ли, ако върне някога предаването си, ще има гости, които биха му се доверили и биха разказали шокиращи истории, на които се държи целия канал на Тото./show.blitz.bg

 

Материалът Тото влезе в затвора след скандала с Тити Папазов и обяви, че е жертва на… ВИДЕО е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text