img

Тити Папазов с цялата истина за остриганото от него момиче преди 28 години

/
/
/
87 Views

След като буквално бе разпнат на кръст заради своя постъпка от преди 28 години, баскетболният треньор Константин Папазов реши най-сетне да говори пред медиите и да разкрие всички детайли около случката, която „разлая кучетата“ у нас, особено на фона на случилото се с 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Припомняме, че в подкаста на Тото от „Скандау“ Тити призна с известна доза хумор, как на младини обръснал гола глава приятелката си заради изневяра, а признанието му прозвуча абсурдно предвид случката с насечената с макетно ножче и остригана Дебора, към която цяла България стана съпричастна.

Сега Тити избра да говори ексклузивно за подкаста БЛИЦ Live след грандиозния скандал. 56-годишният баскетболен треньор понася жестока критика след драмата със старо негово гостуване при Йонислав Йотов-Тото. В подкаста на певеца, заснет на 15 март тази година, Тити разказва как на младини е подстригал приятелката си, защото му из неверила.

Това се е случило през 1995 година, но чак сега ексцентричният Папазов разказва за него. Въпреки че видеото с признанието е публикувано преди няколко месеца, едва сега последва силната обществена реакция след напрежението около 18-годишната Дебора от Стара Загора.

 

 

Тити Папазов

В подкаста БЛИЦ Live Папазов се разкая за постъпката си. Той разказа с подробности какво се е случило, като категорично отхвърли появилите се информации, че е бил завързал Гергана, докато я подстригвал.

Тити има своя версия и посочи откъде идва атаката срещу него.

Гостуването на Папазов в БЛИЦ Live:

„Атаката тръгна, защото съм направил това нещо преди 28 години. Да, истина е. Със сигурност едно нещо не може да бъде изкоренено – каквото и да понасям сега, до голяма степен е заслужено, защото е вследствие на моя постъпка. Но има силно преувеличени неща. Как, защо? Причини страшно много оправдателни, но никой няма право, дори и при договорка между нас с Гергана – това да се случи и се случва, да посяга по такъв начин. За мен е изненада, след като разбрах, че това дори не е наказуемо. Но поведението ми и унижението към това момиче няма юридически казус, той е морален. Случващото се в момента доказва, че рано или късно, колкото по-късно – толкова много по-тежко. Преди 28 години никому неизвестният Тити Папазов, ако Гергана отиде в полицията, на следващия ден ме намират, обяснения и глоба“, започна Папазов.

„Тя беше тогава на 19 години и 4 месеца, а аз 9 години по-голям от нея. Случката е от 1995 година. Това, че ми е изневерила по никакъв начин не ми дава право да я малтретирам. Сега най-нормалното е много жени да са против мен. Да знаят, че 1995 година Гергана беше отишла да се оплаче в полицията, на другия ден щях да бъда санкциониран като обикновения, непопулярния гражданин Константин Папазов. И към днешна дата е същото наказание“.

Отправил ли е заплахи на Гергана, за да не посмее тя да се обърне към полицията? „Тя знаеше, че е виновна“, обясни Тити.

„Мъжете сме боклуци, ние по-лесно имаме праг на изневяра!“

Тити Папазов пред БЛИЦ

„Казах й: „За теб косата ти е всичко. Започваш да се целуваш и си представяш в един момент, че няма да имаш коса. И скачаш вече, когато са навлезли други сили в главата и тялото ти и се изконтролираш“. Тя се съгласи и каза „но и ти“. Казвам й каквото избере, но аз с коса не мога да отговоря. Тя каза, че знае за какво умирам и ми вика „ще ти счупя фаровете на колата“. Тогава имах най-хубавата кола в София – VW Корадо, по три пъти на ден го миех и лъсках. За да возя мацката“.

„Заминавам за Бразилия, а тя с най-добрия ми приятел остават в моя апартамент, защото баща й ги изгони. Половин България ми се обажда и ми казва, че са гаджета, а аз им отговарям „гледайте си работата“. Не вярвах на хорските приказки, не вярвах, че тя ми изневерява с най-добрия ми приятел“.

„Тогава работих по казина, бинго зали, парите бяха като вестници от небето. Оставих им Порше кабриолет, двамата да се возят. За момент не съм си представял, че ми изневерява. Обаждат ми се хора в Бразилия да ми казат, че живеят заедно в моя апартамент. „Спокойно, имам безупречно доверие и към единия, и към другия“, отговарях им аз. Връщам се от Бразилия и след 6-7 месеца се разделяма по естествен път. Вероятно тя е живяла в главата си с греха, който носи.

Една година по-късно звъни майка й, с която съм в прекрасни отношения. Тя ми казваше Титьо. Помоли ме да помогна на Гергана за американска виза. Казах й „Лили, ще попитам и каквото мога да помогна“. Майката ми вика „Мога ли да ти кажа нещо, което 2 години много ми тежи?“. „Кажи, Лили“, отговарям й, а тя: „Безкрайно те обичам и сега, ти знаеш колко много те харесвам, но никога няма да ти простя, че я набута на Суно“. Тя като ми каза това и вече ми гръмна главата. Тя смята, че аз съм я набутал на Суно. Представяш ли си как съм се почувствал…“

Тити

„Никакво оправдание няма за това, което се случва на другия ден. Но Гергана нито е докосната с пръст, нито е връзвана, защото в квартирата нямаше парно, нито 28 часа е била липсвала, защото на двадесетата минута си беше у тях, а след един час майка й беше вкъщи“.

„С майка й известно време се сърдиха. След 7 месеца моят приятел за пореден път падна в затвора. Аз занесох парите за адвоката. Дадох ги на Гергана – първият ни визуален контакт след събитието“.

„За каква изневяра говорим, като няма женени хора? Сега мога твърдо да заявя какво ми е помогнало този случай. Искам да дойде някоя и да каже, че е била с мен, откакто съм женен – вече над 20 години. 56 години съм градил името си или поне в последните 30 г. вече като популярен човек. Популярен съм, защото спортът е популярен. Защото всичко дължа на Левски и защото съм добре комуникативен, сърцат, до болка откровен. Един ми казва: „Гергана е пич, викни я да каже, че не е вярно“. Отговорих му: „Ти луд ли си? Аз няма никога да си прекърша думата, каквото съм казал. Грешка е. Да ви кажа какво ми каза тя, когато й дадох парите за адвоката на Суно. Пита ме защо го правя, а аз отговорих: „В затвора ли да стои?“. Тя ме поглежда и казва:

„Ако имах възможност, този ден щях да те убия! Сега те гледам в очите и зная, че съм си изкупила греха. Първо – никой не ми дава право да правя такива сделки с нея. Всичко е било мотивационно, да знае човек, че може да се контролира. Аз съм достатъчно популярен и на мен като на всяко живо същество ми е интересно и виждам хубавите жени, само че знам в какво съм се заклел и какво ще платя, за да ме контролира“.

Гергана му казала: Ако имах някаква възможност, щях да те убия.

Комуникира ли с Гергана, която живее в Австралия?

Какво отговори на певицата Йоана Захариева?

„Прочетох, че някъде съм казал, че Георги Николаев от Стара Загора е изверг (б.р. – обезобразилият Дебора с макетно ножче). А аз не съм давал никъде интервю след случилото се, освен 30-те секунди пред Нова телевизия. Вие сте първите, пред които говоря. Дали е изверг – има кой да го решава.

„В комунизма беше модерно да се стриже“.

„Да, моята постъпка е била и насилие. Извиках я и я попитах: „Гергана, искам да си честна с мен и да ми кажеш кога спа със Суно? Това, което ме взриви допълнително е отговорът й: „Три дни, след като се разделих с теб“. Но то вече се знаеше, че не е било тогава. И майка й ми разказа. Да, разбирам, че Гергана ме лъже. Казвам й: „Нали си научила в годините с мен, че дам ли дума, не се е родил този да съм казал нещо и да не съм го изпълнил, каквото и да ми е коствало“. И тя каза: „Да, зная какво следва – ще ме подстрижеш!“.

„Кошмар, няма никакво оправдание. На 20-ата минута цялата кооперация гръмна, тя точно на 25-ата минута си тръгна. Нито е била вързана, нито е била бита. Нито Гергана някога ще си измисли, тя е много мъжко момиче“

„Пак съм аз лошият. Къде бяхте, будни господа тогава, да отидете и да кажете: „Гери, този човек заслужава… Да напишете жалба против Константин Папазов и да понеса тогава всичките негативи“. Да, много съм съгласен, защото сега са неимерими. Моралният съд е много по-тежкият съд и го доказаха хората на площада“.

„Действието ми със сигурност е ужасно“, отсече Тити. Счита ли го за грях и как Гергана му признала: „Юни 1996 г. ме поглежда в очите и ми казва „Платила съм си греха“.

„Сега започвам нов живот – от 0:0. Ореолът ми е смазан. С жена ми и двете ми деца съм, който е истински приятел – да заповяда. Загубих доверието на хората. Да, болезнено е, но като теглим чертата – преди 28 г. така съм постъпил и по най-лошия начин Господ ме наказва точно тогава, когато най-много би ме заболя.

„Да, аз съм атрактивен, забавен. Гостуването ми при Тото има близо 300 хиляди гледания, как не се намери един, да каже „Хора, осъзнайте се“. По никакъв начин Тото няма вина, беше хипер емоционална вечер, на ръба на лиготията, забавно. Те го обвиняват, че се смеел, а тя се смееше цялата зала“.

„Виновен съм и ще се оправя. Но искам равен старт. Зная къде е заровено кучето. Много висока е цената, но и тази цена ще платя, защото цената е Левски. Атаката срещу мен е заради Левски. Сто процента съм сигурен“.

„Имам притеснения за живота си! Утре като ме утрепят… Да, получавам заплахи: „Да те убия!“, „Да пукнеш!“. Мен няма да ме има, ще плати семейството ми“.

„Щом искат война, във войната губят и двете страни, аз ще загубя днес битката. Но войната ще я спечеля. Защото войната е за кауза. За мен Левски е кауза, а за тях е пари“.

„Четири месеца този подкаст обикаля, радват му се, лайкове, смеят се, а как никой не видя тази изродска постъпка на Тити Папазов?“

Тити попита защо след разкритието за получените заплахи към Илиана Раева и Наско Сираков обществото не е реагирало по същия начин, както с неговия случай?

„Това беше зашит с бели конци сценарий“.

Продължава ли да нарушава законите на пътя? .

„В продължение на две години съм подложен на огромен тормоз“, обясни Папазов и показа част от съобщенията със заплахите.

„Покойната ми майка ме е осъдила по най-жесток начин в нощта, когато майката на Гергана беше вкъщи“.

„Не омаловажавам моята гнусна постъпка“.

„Искам да съм мършав, но съм 105 кг. Имам апетит“.

„Отидох с голяма надежда в полицията на 21 март, не искам възмездие, нито искам някой нещо да му прави (б.р. – говори за Любомир Костадинов). На този свят има най-истинския съдник – този отгоре, който 28 години по-късно ме наказа“.

„След като не съм направил един лев кражба и не могат никъде да ме натиснат – ето, намериха ми слабото място. Окей, загубих битката, но ще спечеля войната. Това е кауза срещу власт и пари“

„Има два пътя – да бъда страхлива мишка или да говоря. Страхувам се, че ако нещо ми стане, нещата ще ги плащат съпругата и децата ми. Всички пари на фамилията изхарчих, за да го има баскетболния Левски“

„Съпругата ми коментира, че съм тъпак! Най-лошото е, когато ми се карат и е заслужено“

„Сега ходя с наведена глава, докато разхождам кучето. Но очаквах да е по-страшно“

„Гледам в камерата и казвам: „Искам този боклук Тити Папазов, който на 28 години подстрига Гергана, може би ще си заслужи съдбата, искам държавата да се грижи за моето семейство!“. Защото водя битка за каузата Левски“

„Оф, дали ще звучи искрено от моята уста, но ще кажа нещо искрено – рано или късно, когато човек постъпи некоректно и когато има грях към някого – го плаща. 28 години по-късно го плащам… Не правете грехове!“

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Материалът Тити Папазов с цялата истина за остриганото от него момиче преди 28 години е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text