img

Радев е доволен: Трус в ПП и рокада на „Дондуков“ 2

/
/
/
306 Views

Нов секретар по туризъм, образование и култура има президентът Румен Радев. Става въпрос за бившия министър на туризма в последните две служебни правителства – Илин Димитров. Това загатна самият той на страницата си във Фейсбук, като се похвали, че е прочел поздравителен адрес от името на президента по време на вчерашното откриване на джаз фестивала в Боровец.

Освен това стана ясно, че Димитров е напуснал партията, от която стартира политическата му кариера – Продължаваме Промяната. Дали причината за това му действие е новият пост, който е заел, остава само да гадаем.

Илин Димитров е напуснал партията, на която беше член и беше едно от водещите лица във Варна. Той е канен да остане министър на туризма в сегашното редовно правителство, но е отказал, пише novavarna.net.

Илин Димитров е на 39 години. Бил е председател на комисията по туризъм в 47-то Народно събрание от “Продължаваме промяната”. Освен това Димитров беше председател на Варненската туристическа камара и преподавател по туризъм в местния Икономически университет. Бил е председател на Асоциацията на аниматорите. Завършил е езикова гимназия в родния си град – Добрич.

Advertisement

Преподаваше специалността “Анимация в туризма” в Колежа по туризъм към Икономическия университет във Варна. Управител беше още на компания за подбор на кадри от чужбина.

Материалът Радев е доволен: Трус в ПП и рокада на „Дондуков“ 2 е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

It is main inner container footer text