img

Катаджия глоби красива шофьорка, а тя се оказа бъдещата му съпруга

/
/
/
201 Views

Понякога любовта идва при нас по неочакван начин. Като тази истинска история, при това от България, за катаджия , който хвана жена в нарушение, без да подозира, че глобява бъдещата си съпруга .

Ето цялата симпатична история:

Диляна Николова, вече госпожа Петрова, решила да излезе една вечер с колата си, за да си купи цигари от близка бензиностанция.

В бързината обаче си взема само пари. При проверка от полицейски екип, тя обяснила, че не си носи документите, тъй като те са останали в чантата и вкъщи, пише Добрич онлайн.

 

 

В изпълнение на служебните си задължения, полицай Даниел Петров, проявява отговорност и безпристрастност, написвайки фиш на красивата девойка.

Това възпрепятства желанието и да се сдобие със златен талон, тъй като до момента тя няма нито едно нарушение като шофьор.

Срещата се оказва съдбовна и за двамата. Служителят на реда е запленен от чара на санкционираната дама и при първата им „нормална“ среща между тях пламва истинска любов.

Приятели на младото семейство се шегуват, че Диляна е намерила хитър начин да накаже Дидо за глобата със заветното „ДА!“.

Материалът Катаджия глоби красива шофьорка, а тя се оказа бъдещата му съпруга е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text