img

И аверът на садиста Георги остригал жена си, Диляна с нови разкрития за терора

/
/
/
132 Views

Заплахите не спират, не спира да ме качва в социалните мрежи от друг профил на малолетния си син. Още повече, че си взе квартира до жилището ми. Това разказа Диляна, която както БЛИЦ писа е била пребита от бившия си приятел, който се оказа авер на Георги Николаев.

„Не знам какво да очаквам. Многократни са жалбите, да не кажа всеки ден, всяка седмица, а никакви мерки не се вземат.

Около 3 или 4 часа ме би, имах мозъчно сътресение, комоцио, счупена ключица, счупен зъб. Психически не мога да опиша какво се случи“, казва още Диляна.

Тя проговори и за връзката между бившия ѝ и Георги Николаев, който кла с макетно ножче, обезобрази и обръсна 18-годишната Дебора в Стара Загора.

„Познават се, задавали са му на Георги въпроси къде съм, ако ме е видял“, каза тя.

Оказва се, че това не е първият случай, в който Диляна е била пребита от бившия си, като предходния път – преди около 10 години е била остригана.

През 2014 година също ми нанесе побой, тогава ме и подстрига с машинка, с гола глава бях„, признава тя. От 2019-та сме разделени, тръгнах си като бях бременна.

От тогава жалбите към него не свършват. Била съм в кризисен център. Благодаря на хората там, че ми помогнаха да си стъпя на краката“, казва Диляна.

„Той не работи, отглежда животни в Самуилово. Но животни на негово име няма. Не знам какво и кой е зад гърба му, но със сигурност има нещо“, казва още жената.

Материалът И аверът на садиста Георги остригал жена си, Диляна с нови разкрития за терора е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text