img

БЕЗОЧИЕ! Обвиняемия Георги: Не съм виновен! Имам малко дете и жена ми чака на мен! Прокурорът: Задържането му е незаконно

/
/
/
297 Views

Това е обяснил обвиняемият пред съда преди около месец

„Моля да се измени мярката ми за неотклонение. Да не съм задържан, защото няма да преча на разследването по делото. Не съм виновен, искам да се разбере всичко. Имам малко дете и ме чака, жена ми чака на мен и, затова искам да ми се смени мярката”. Това е обяснил обвиняемият за жестоката агресия към 18-годишно момиче Георги Георгиев пред съда преди месец.

„Считам, че определението на Старозагорски районен съд, което е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на обв. Г. Г., е незаконосъобразно и не следва да бъде потвърдено, тъй като от събраните по делото доказателства, в частност от изготвената съдебно-медицинска експертиза, е видно, че на пострадалата не е причинена средна телесна повреда, каквото е обвинението за извършено точно такова престъпление. Ако се касае за извършено престъпление лека телесна повреда, вероятно то би било от частен характер, поради което считам, че следва да бъде отменено определението”, заявява прокурорът в началото на заседанието.

Материалът БЕЗОЧИЕ! Обвиняемия Георги: Не съм виновен! Имам малко дете и жена ми чака на мен! Прокурорът: Задържането му е незаконно е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text