img

Хитова фолк звезда си извади гърдите на плажа, за да накърми бебето си СНИМКА 18+

/
/
/
327 Views

Водят се ожесточени дискусии относно това дали е правилно да се кърми на публично място. Хитова фолк звезда изглежда е твърдо „ЗА“, след като извади пищната си гръд на плажа и нахрани малкия си син.

 

Пайнерката се слави като певицата с най-голям естествен бюст и побърза да извади гърдите си, за да може малкия юнак да засмуче и да се нахрани.

Става въпрос за певицата Яница, която продължава да кърми сина си Преслава, който след две седмици ще навърши годинка. Тя е отдадена майка и винаги след участие се прибира вкъщи, за да бъде по-близо до сина си.

От няколко дни чалга фурията е на почивка в Слънчев бряг в луксозен комплекс и от снимките става ясно, че е взела и мъника с нея. Така съчетава морските си участия с лятната ваканция. А новия й хит „Дръж се“ се пее с пълно гърло от нейните почитатели и я поставиха много високо във всички попфолк класации./show.blitz.bg

Материалът Хитова фолк звезда си извади гърдите на плажа, за да накърми бебето си СНИМКА 18+ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text