img

Военният министър смълча народа с тази компенсация! Проговори и за заканата за убийство

/
/
/
93 Views

ЕС ще ни компенсира с около 55% за помощта за Украйна. Това обясни пред журналисти министърът на отбраната Тодор Тагарев.

Няма да е до края на годината, надявам се да е следващата, каза той за това кога се очаква България да получи компенсацията.

В процес на изпълнение е изпращането на втори транш за Украйна, каза още той.

Вчера стана ясно, че Тагарев е бил заплашван през социалната мрежа Фейсбук с убийство от мъж на име Григор Димов. Той бе арестуван и задържан под стража.

Advertisement

Няма да коментирам, каза днес Тагарев. Той не пожела да каже кога е получил заплахата и какво е пишело в нея. Подчерта обаче, че някои от информациите какво е съдържала тя, не били верни. Не каза обаче за какво точно говори. По-рано в парламента лидерът на “Възраждане“ Костадин Костадинов изчете съобщение, за което твърди, че е въпросното изпратено от Григор Димов.

„Съобщението е: Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014, когато американците, на които ти удобно си се… незенцурна дума… превзеха Украйна чрез преврат, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател. Та ти, изменнико, един патрон в тези складове оставил ли си, че сега майцепродавецо ще раздавате българските боеприпаси? Кои сте ви, бе? Кои сте вие? Зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предния път?“, изчете Костадинов. Той коментира, че има обиди, но не вижда заплахи за убийство.

Източник: demokrat.bg

Материалът Военният министър смълча народа с тази компенсация! Проговори и за заканата за убийство е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

It is main inner container footer text