img

РЕЗИЛ! Нинова излезе при синдикатите с рокля за 1000 лева

/
/
/
194 Views

Корнелия Нинова е обновила гардероба си и освен маркови костюми, вече се разхожда и със скъпи рокли. За да изкаже съпричастност с протестиращите синдикати, соцлидерката излезе да чуе исканията им, но пременена в тоалет за 1000 лева, пише Tribune.bg.

Новото попълнение в гардероба на Нинова е на марката „LUISA CERANO“, които пишат за себе си, че се вдъхновяват от самоуверени жени с индивидуален характер по целия свят. Така днес самоуверената Нинова обвини управляващите, че не чуват призивите на синдикати и протестиращи за по-високи доходи. Лидерката на БСП поиска повече разходи за социални плащания, защото хората не могат да се справят. Нинова с роклята за 1000 лева поиска и повишаване на пенсиите.

Корнелия Нинова от години е известна в политическите среди със скъпия си вкус към дрехи, бижута и чанти. Конкуренция й правеше единствено бившата й колежка Мая Манолова, но Нинова определено вече може да се похвали с по-скъп и дизайнерски гардероб.

Материалът РЕЗИЛ! Нинова излезе при синдикатите с рокля за 1000 лева е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

It is main inner container footer text