img

Цяла България плаче! Крисия взриви страната с тази шокираща новина!

/
/
/
209 Views

Снимките, които се появиха в последните месеци на Крисия в социалните мрежи накара всички да я погледнат с други очи. Младата изпълнителка вече не е малкото дете, изпълнило песента „Детска планета“ на конкурса „Евровизия“, а това, в което се е превърнала, не се харесва откровена но мнозина.

 

19-годишната изпълнителка вече залага на провокативни тоалети, дълбоки деколтета и много грим на снимките си. Както се казва – няма и следа от малкото, сладко момиченце, което очароваше всички с гласа си. На една от последните си снимки даже, Крисия, която наскоро завърши училище, е изпъчила огромни устни и гледа жадно към чаша с алкохол.

Тези дни тя призна изненадващо в ефира на Нова телевизия, че слага пауза на певческата си кариера, а след нея ще се завърне с много различен стил музика, каквато едва ли феновете й очакват от нея. Може би пънк или пък джаз.

„Хората очакват „Детска планета“, но планетата е вече много по-голяма“, пошегува се изпълнителката с хита си, покорил цяла България преди време. Новата цел на певицата днес пак е свързана с артистичните прояви, но е далеч от музиката – актьорството.

Крисия не е сигурна още дали ще кандидатства в НАТФИЗ, но и не отрече, че има желание това да се случи. Мераците й са да играе в представление, което сама е написала.

„Аз съм екстремен човек“, така обясни рокерския си вид наскоро младата изпълнителка, добавяйки, че то е израз и на любимата й тъмна естетика. По думите й – това е начина, по който иска да се представя в момента. Певицата призна също, че баща ѝ, който почина преди малко повече от година, много силно ѝ е липсвал на завършването./show.blitz.bg

Материалът Цяла България плаче! Крисия взриви страната с тази шокираща новина! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text