img

Изненада! Ето го новият „Ерген“! Зрителите го съсипаха вече с коментари!

/
/
/
135 Views

От bTV обявиха следващият „Ерген“ на България. Това е Александър Младенов.

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

А и ако тоя е големият бизнесмен, ще си зареже ли бизнеса, че да се резили в „Ергенът“, питат зрители 

Новият Ерген – Александър Младенов събра хейта часове, след като бе обявен, че ще е главният герой в следващия сезон на формата.

Ако се доверим на първоначалните реакции към особата му… нещата не са обещаващи.

За Алекс казват, че бил успешен бизнесмен, който целял да изстреля компанията си на световно ниво. Толкова.

Иначе е доста различен от предходните двама – Виктор Стоянов и Евгени Генчев, най-малкото с това, че е синеок и доста по-светъл от латино мачовците в първите два сезона.

Алекс има три сестри и един брат, от голямо семейство е и искал също да има свое такова.

В мрежата масово го сринаха и буквално го попиляха с коментари от сорта, че е от „модерния тип“ хора – джендъри, че прикривал истинската си ориентация и че прилича на мамино детенце.

„А и ако тоя е големият бизнесмен, ще си зареже ли бизнеса, че да се резили в „Ергенът“, бе?! Ние да не сме дебили?! Кой го знае какъв сульо е и как драпа за малко слава и една-две рекламки после, че да захлеби“, хранят го мощно в нета.

„Като го гледам него, не ща да си мисля за селските пръчки, дето ще му се нанижат“, смее се зевзек.

Материалът Изненада! Ето го новият „Ерген“! Зрителите го съсипаха вече с коментари! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text