img

Живот по-лош от ада! Изнасилване, наркотици, алкохол – най-красивата жена в Холивуд стигна дъното, едва ли някой я разпознава (СНИМКИ)

/
/
/
198 Views

Ако сте гледали филма „Топ Гън“, със сигурност си спомняте популярната блондинка, изиграла ролята на инструктора Чарли, партньорката на Том Круз.

С тази роля, както и с красотата си, Кели Макгилис покори света и мнозина й предричаха успешна кариера, но всъщност нещата в живота й тръгнаха в друга посока.

Топ Гън

Топ Гън кадър

След „Топ Гън“ тя става още по-търсена актриса в Холивуд, както и секс символ, но след заснемането на няколко филма около 30-тата си година решава да се оттегли от обществения живот.

По-късно се оказа, че тя не е издържала на медийния натиск заради депресията, с която се бори, и паник атаките.

Кели Макгилис

Актрисата рядко се появява на публични места, а дори когато го прави, мнозина трудно я разпознават, тъй като тя напълно се е променила. Бившият секссимвол е натрупала доста излишни килограми, а освен това е отрязала разпознаваемата си дълга руса коса. От снимките е видно, че за съжаление от красивата й визия няма и следа .

„Аз съм стара и дебела и изглеждам добре за възрастта си.“ Щастлива съм, че се чувствам добре в кожата си дори на тази възраст, вместо да придавам значение на всички тези други неща“, каза актрисата през 2019 г.

Кели Макгилис днес

Кели всъщност никога не е искала да „плати холивудската цена“ на успеха.

„Знам, че външният ми вид е под очакванията, но не се съгласявах на операции и интервенции, с които да съм в крак с по-младите си колеги“, каза веднъж актрисата пред американски медии.

Междувременно Кели се жени два пъти, има две деца, а през 2009 г.

призна пред света, че е лесбийка. 

Кели Макгилис

„Приключих с мъжете. Животът е пътуване, в което растеш и се свиваш. И в крайна сметка се влюбваш в това, което си“, каза тя в интервю.

След големия успех, който постигна в „Топ Гън“, тя отвори бар, работи с наркомани и алкохолици, обучава млади актьори и приема роли в няколко нискобюджетни филма.

Кели Макгилис възрастна

Кели завършва драма в Джулиард през 1983 г. Преди световния успех с Том Круз, тя е номинирана и за Златен глобус за филма „Свидетел“, в който участва с Харисън Форд. Зад актьорската кариера и големия успех на Кели всъщност стои бурен и труден живот, който вероятно я е накарал да спре в по-късните си години.

Тя се развежда с втория си съпруг през 2002 г., след което започва да ходи на психотерапия и възстановява провалената връзка с дъщерите си.

В интервю през 2009 г. тя признава, че е лесбийка, а на следващата година се жени за Мелания Лийс, която работи като сервитьорка в нейния бар.

Преди няколко години тя преживя нападение в къщата си в Северна Каролина, когато крадец влезе в дома й и тогава актрисата за първи път призна, че това не е първата травма в живота й.

Изнасилена е като тийнейджърка

„След всяка от тези атаки се местех, мислейки, че ще мога да намеря безопасно място. Не. Сега имам ужасни посттравматични стресови разстройства и се опитвам всеки ден да се издигна от дълбините на депресията и отчаянието. Цялата тази болка от миналото влезе в психиката ми. Всичко, което някога съм искала, е да се чувствам сигурна. Със сигурност в собствения ви дом“, написа Кели във Фейсбук.

Заради изнасилванията тя цял живот се е борила с паник атаки, а известно време е била пристрастена и към алкохола и наркотиците.

„Пиех много, твърде много и не ядях нищо. Вечер ме беше страх и за да преодолея страха пиех алкохол, признава тя в интервю.

Актрисата намери покой през 2009 г., когато беше трезва от осем години и поднови връзката си с двете си дъщери, но откри, че е лесбийка. Днес тя твърди, че никога не би променила живота, който живее, далеч от общественото внимание и светлината на холивудските прожектори.

Материалът Живот по-лош от ада! Изнасилване, наркотици, алкохол – най-красивата жена в Холивуд стигна дъното, едва ли някой я разпознава (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text