img

Българин строи сглобяеми къщи на цената на нов японски автомобил

/
/
/
108 Views

Българин от Велико Търново изработва уникални сглобяеми къщи. Всички те са съобразени с индивидуалните изисквания на клиентите.

Творец на тези къщички е Боян Иванов.

Търновецът се захваща преди шест години с това модерно строителство. Днес вече изпълнява поръчки не само в страната, а и зад граница. Сглобяемите къщички напоследък сякаш набират все по-голяма популярност сред обществото, тъй като са идеален вариант за направата на мечтания дом.

Боян Иванов е убеден, че бъдещето на строителния сектор в България е точно в тези сглобяеми къщички.

Освен това те са с редица предимства пред стандартните жилища от тухли или бетон. Търновецът е убеден, че това е бъдещето на строителния сектор Тези сглобяеми домове могат да се ползват съвсем спокойно през цялата година, а не само в определен сезон.

Удобните домове се изграждат изцяло спрямо желанието и финансовите възможности на клиентите.

След като разгледат модели, сътворени от световноизвестни архитекти, и изберат своя дом, идва ред на Боян Иванов, който се заема с неговото изграждане. От основно значение е колко човека ще живеят в дадената къща.

Освен това този дом е изключително голямо удобство, тъй като строежът му отнема едва един месец, а не както стандартните домове – години. Цената се определя в зависимост от мястото, на което ще се издига сглобяемата къща, както и от нейната големина.

Допълнително предимство на тези домове е, че са енергоспестяващи и са с изолация.

Освен това, за разлика от стандартните домове, при тези на стопаните няма да им се налага да мислят защо е паднала мазилката или цветът е избледнял.

Макар българинът все още да се отнася с известно недоверие към тях, сглобяемите къщи са много по-устойчиви на земетресения, категоричен е Боян Иванов. При все че този тип строителство е широко практикувано по света, вероятно българското общество ще узрее за него на по-късен етап.

Материалът Българин строи сглобяеми къщи на цената на нов японски автомобил е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text