img

74-годишната баба Гергина е Тик-Ток сензация! 8 милиона я лайкват, ето защо (СНИМКИ):

/
/
/
240 Views

Тик-Ток е запазена територия на младите – или поне така смятаме ние. Но 74-годишната баба Гергина от Телеорман в Румъния се превърна в истинска сензация в социалната мрежа. Над 640 000 души я следват постоянно в Тик-Ток и бройката продължава да се множи! Повече от 8 000 000 души са харесали видеоклиповете ѝ досега.

Жената се радва на слава във виртуалното пространство най-вече заради усмивката и достъпния език, на който общува, както и с рецептите, които споделя – за баница със сирене, понички, мекици, торти, пайове, сладкиши, пилаф със зеленчуци, агнешки джолан, грах, макарони със сирене и много други.

баба Гергина рецепти

„Ежедневието ми се промени.

Имам толкова много последователи, те ми дадоха живот, чувствам се подмладена, вече нищо не ме боли“, споделя румънката в интервю за Телевизия Антена 1, цитирано от БТА. 

баба с лъжица

Тя не крие, че хобито ѝ се е превърнало и в източник на доходи. Различни компании все по-често ѝ изпращат продукти, които да рекламира онлайн. „Тази помощ е добре дошла. Трудно бих се справила само с пенсията от 1480 леи (592 лв)“, казва баба Гергина.

баба Гергина готви

Тя е родена на 14 април 1949 г. Сестра ѝ умира едва на 24 години. „Детството ни беше пълно с трудности. Никога не получавахме подаръци“, спомня си румънката. Губи съпруга си преди 20 години. Оттогава се е посветила на внучката си Каталина и на цветята. А в стар сандък грижливо пази бродерии на повече от 100 години.

баба Гергина рецепти

Материалът 74-годишната баба Гергина е Тик-Ток сензация! 8 милиона я лайкват, ето защо (СНИМКИ): е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text