img

Помните ли Дюи от „Малкълм“? Ето как изглежда днес и с какво се занимава

/
/
/
230 Views

Едва ли са много хората, които не помнят сериала „Малкълм“ или не са го гледали. Всички се смяхме като луди на него. Едно от най-носталгичните неща. Премиерата му е преди около 20 години, излъчват се общо 151 епизода, като средната гледаемост на всеки един от тях е 15 милиона зрители.

Сериалът беше фокусиран върху Малкълм

Той беше едно от четирите момчета в тяхното семейство, но най-умният от цялата рода, с IQ от 165. В продължение на сезоните виждахме как той често е неразбран от целия свят, не само от семейството си.

Успехът на сериала е засвидетелстван от 33 номинации за награда „Еми“ и цели 7 номинации за Златния глобус. В крайна сметка сериалът печели 7 отличия.

Не само Франки Мюниц, който беше в главната роля, обаче стана известен. Брайън Кранстън, който е в ролята на бащата на Малкълм, направи невероятна кариера след сериала. И не само той.

Но в тази статия ще разгледаме съдбата на Дюи, или по-скоро на Ерик Пер Съливан, който го изиграва

 

ADVERTISEMENT

Ерик е само на 9, когато започва сериалът. Взима участие във всяка една от сериите, а в много от тях успява да открадне шоуто с невероятните си игра и характер. Неговата съдба обаче е по-различна от тази на другите актьори, защото днес той не иска да бъде под светлината на прожекторите. Стреми се да живее напълно нормален живот.

 

След края на сериала участва в няколко филма, озвучава герои в анимации като „Търсенето на Немо“, но след това прекратява кариерата си.

Заема се с образованието и си воденето на по-нормален начин на живот, с по-обикновена работа. Но при всички положения можем да се съгласим, че макар и днес да изглежда, и да живее коренно различно, той не е загубил и капка от своя чар.

Материалът Помните ли Дюи от „Малкълм“? Ето как изглежда днес и с какво се занимава е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text