img

Напращя отвсякъде: Емилия качи 15 килограма, мъжете охкат: „Ще те скъсам!“

/
/
/
219 Views

Нежното гласче на поп фолка – Емилия подпали цялата мрежа като се показа по-напращяла от всякога. Признаваме, че досега не сме я виждали с толкова пищни и апетитни форми, които дължи на вкуса на съпруга си – Жорж Башур.

Емилия се ошишкаКакто знаем, той си пада по женствените и заоблени извивки, а Еми няма нищо против да му угоди, още повече, щом може и да си похапва сладко, без да се тормози с глад и диети.

В мрежата певицата пусна два свои фотоса, на които е и облечена в рокля, която още повече подчертава наедрелите й форми. Вместо да я корят обаче, потребителите, особено мъжете, откачиха. Буквално!

Емилия напращя до неузнаваемост„Ох, ще те скъсам, само да ми паднеш!“, „Ела насам, хабиби!“, „Ей това е жена, да искаш да я побъркаш в леглото, а не хърбите, дето само кокали и кожи им висят“… Тези и други коментари разбуниха духовете и определено са накарали певицата да се изчерви.

Емилия качи 15 килаДали Башур ги чете, това е друг въпрос, но за разлика от мъжете, дамите не бяха така добре настроени към пищните прелести на Ема. Някои от тях я обвиниха, че се е запуснала и преди е била в много по-добра форма.

„Еми, вече не си първа младост и ако надебелееш сега, ще свалиш килата доста по-трудно, така че внимавай с папкането“, пишат й завистнички.

Клюки за Емилия

Твоят коментар

Материалът Напращя отвсякъде: Емилия качи 15 килограма, мъжете охкат: „Ще те скъсам!“ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text